Home
Over PressMail
Contact
Zoek
Abonnement
Pers Aanmelden

Verstuur en/of plaats een bericht:
gebruikersnaam
wachtwoord
login

Informatie over een Pressmail Abonnement

Een abonnement op PressMail geeft u toegang tot dit nieuwe persmailsysteem waarbij u onbeperkt gebruik kunt maken van de mogelijkheden die dit systeem biedt. Het PressM@ilsysteem is ontwikkeld en uitermate geschikt voor het verzenden van persberichten/nieuwsbrieven e.d. voor media ten behoeve van de cultuur- en sportbranche, in te voeren vanaf elke op het internet aangesloten computer ter wereld. Optioneel kunt u een persfoto met onderschrift meesturen. Het systeem werkt met overzichtelijke vaste invoerschermen waardoor u verzekerd bent van een goede opmaak en volledige informatie-overdracht. Het systeem is interactief, d.w.z. zonder tussenkomst van derden. De media kan zichzelf (gratis) aanmelden en de contentgevers (afzenders) kunnen vrij berichten plaatsen.

Het systeem bevat de volgende media:

Landelijke Kranten Regionale, Regionale Kranten, Landelijke Radio Plaatselijke Kranten, Landelijke RTV Omroep Regionale Radio, Landelijke TV Plaatselijke Radio, Serieus Magazine, Regionale RTV Omroep, Sensatie Magazine, Plaatselijke RTV Omroep, Regionale TV, Plaatselijke TV, Kabelkrant, Lokaal Magazine, Regionaal Magazine

Er zijn twee manieren om gebruik te maken van het persmailsysteem; enerzijds kunt u een selectie maken van media die u wilt bereiken waarna u een selectie kunt maken van het doelgebied, anderzijds kunt u kiezen voor een gebied (gebaseerd op de postcode) waarin alle media wordt gemaild in het gekozen gebied. Daarnaast kunt u nog uw eigen bestand van email-adressen aanmaken welke alleen u kunt gebruiken voor bijvoorbeeld uw eigen werknemers en contacten.

Per 1 maart 2006 kent het systeem al meer dan 4000 kwalitatief goede email-adressen (ontvangers). Voor de afzenders geldt een abonnementssysteem met een op de kwaliteit gerichte aanmeldingsprocedure.
Onder aan deze pagina vindt u een word-document wat u kunt downloaden. Door het onderstaande volledig in te vullen gaat u akkoord met een abonnement op PressM@il tot wederopzegging en zal eenmaal per maand de contributie (ad. € 50,- excl. btw) van uw rekening worden afgeschreven. Na ondertekening ontvangt u uw account waarmee u kunt inloggen op het mailsysteem. De opzegtermijn bedraagt 6 maanden.