Home
Over PressMail
Contact
Zoek
Abonnement
Pers Aanmelden

Verstuur en/of plaats een bericht:
gebruikersnaam
wachtwoord
login

Wat is PressMail?

Pressmail is een systeem speciaal voor de cultuur en sport-branche waarmee e-mailberichten aan de Nederlandse pers gestuurd kunnen worden. PressMail beschikt over een uitgebreid pers-bestand. Dit bestand is geordend per postcode en per soort pers. Op deze manier kunnen persberichten, uitnodigingen, nieuwsbrieven, algemene berichten, etcetera zeer gericht verspreid worden. Het is mogelijk om voor drukwerk geschikte foto's aan uw berichten toe te voegen, die de pers op een comfortabele manier kan downloaden vanuit het betreffende emailbericht.

Om persberichten te kunnen versturen moet u over een account beschikken hetgeen u kunt aanvragen bij webmaster@pressmail.nl. Hieraan zijn kosten verbonden, te weten: €50,- per maand. Om zorg te dragen voor serieuze en voor de doelgroep interessante content behouden wij ons voor selectie toe te passen bij het uitdelen van accounts.

Wij nodigen de pers uit om zich gratis aan te melden voor het ontvangen van onze berichten (die dus op de cultuur en sport-branche gericht zijn). Hier of in het menu boven in uw scherm kunt u zich als pers aanmelden. Let hierbij op dat u het formulier juist invult, om te voorkomen dat u berichten krijgt die niet op u van toepassing zijn.

Indien de afzender dit wenst worden berichten (eventueel met foto) op de homepage van deze site geplaatst om het bericht zo publiekelijk toegankelijk te maken. Klik hier of in het menu boven in uw scherm om naar een persberichten overzicht te gaan.